Leuke woonwinkel: De wereld van Jansje in Haarlem

Als je echt leuke en originele cadeaus wilt kopen ga je naar De wereld van Jansje! Het is dan wel een cadeauwinkel, maar je kan natuurlijk ook jezelf iets cadeau geven….hoewel een ander verassen toch altijd het leukste blijft!

De wereld van Jansje is een verrassende cadeauwinkel in Haarlem met een prachtige collectie duurzame producten uit de hele wereld waarbij Fair Design centraal staat. Fair omdat alle producten vanuit maatschappelijke betrokkenheid zijn ontworpen en geproduceerd. Design door de prachtige vormgeving van zowel buitenlandse, als jonge Nederlandse ontwerpers. Elk cadeautje is daarmee een feest om te geven.

Neem hier een kijkje in de webshop en maak kennis met alle originele artikelen van De wereld van Jansje!

cadeauwinkel_jansje