Leuke winkel: Ottomania in Haarlem!

Ottomania in Haarlem is een verrassende winkel met een unieke collectie interieur- en gebruiksvoorwerpen afkomstig uit landen en gebieden van het voormalige Ottomaanse Rijk. Voornamelijk uit Turkije en Syrië, maar bijvoorbeeld ook uit Libanon, Tunesië en Griekenland. Met deze producten creëer je jouw eigen spa thuis in de badkamer!

De meeste producten van Ottomania zijn op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt, en hebben vaak een traditioneel gebruiksdoel. Ondanks dat zijn ze sierlijk, licht van sfeer en tijdloos en passen daardoor ook prima in onze westerse interieurs.

Bij Ottomania vindt je bijvoorbeeld matrasjes en kussens van zacht glanzende, gestreepte stoffen voor op de (tuin)bank, heerlijke luxe handdoeken met subtiel ingeweven bloempatroon, multifunctionele hamamdoeken (handig licht en klein op te vouwen voor strand, zwembad, vakantietas, sauna of sportschool), elegante kamerjassen, toilettasjes, heerlijk geurende zeepjes, beddenspreien, schalen en dienbladen van vertind koper, lampionnen, sierlijk glaswerk, mooie sieraden en prachtige shawls met randjes van naaldkant.

ottomania_passie4wonen

ottomania_passie4wonen_2

ottomania_passie4wonen_3