Hoera! vtwonen heeft een shop!

vtwonen_winkel-groningen
Aanstaande zaterdag opent vtwonen haar eerste, compleet ingerichte vtwonenshop in Groningen. Hier is de gehele vtwonen huiscollectie te koop. Van servies, meubels, behang en gordijnen, tot vloeren, beddengoed en accessoires.

vtwonen nodigt iedereen uit om bij de opening te zijn op zaterdag 20 oktober om 10.00 uur. Kom kijken, proeven, beleven! Bij dit feestje horen natuurlijk cadeaus: hoofdredacteur Monique de Ruiter geeft persoonlijk woonadvies én je ontvangt een mooie verrassing van vtwonen bij je aankoop van € 50,- of meer. Op=op! In de herfstvakantie (20 t/m 27 oktober) geldt een speciale actie, waarbij je een kwartaalabonnement op vtwonen (3 nummers) cadeau krijgt bij een aankoop van € 100,- of meer.

Hoofdredacteur Monique: “Een eigen vtwonen winkel met de complete vtwonen huiscollectie stond al lang op onze wensenlijst. En nu is hij er! Het is inspirerend om alles bij elkaar te hebben en te zien hoe mooi het combineert.”

De winkel van 200 m² is volledig gestyled en ingericht door de stilisten van vtwonen. De vtwonenshop is gevestigd in het Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 in Groningen. De vtwonenshop is op alle dagen geopend behalve op zondag. Voor de openingstijden kijk op www.vesta.nl.

Bron: vtwonen