Tip: word lid van ELLE Decoration en ontvang een Rituals pakket of Selfshelf boekenplank!

ElleWonen_abonnement

ELLE Decoration heeft nu wel hele leuke welkomstcadeaus! Je kan onder andere kiezen uit een Rituals Hammam verwen set of de Selfshelf Boekenplank! Je hebt dus twee vliegen in een klap. Je doet een hoop wooninspiratie op en daarbij ontvang je nog een waanzinnig cadeau!

Het Rituals Hammam pakket bestaat uit een vitaliserende geurkaars, natuurlijke parfumstokjes met rozemarijn, groene thee met munt, twee handgemaakte porseleinen bekers, en een extra grote theedoek!

De Selfshelf laat boeken zweven! De als boek vermomde plank is een echte eyecatcher aan de wand. De Selfshelf Linnen Hardcover is verkrijgbaar in zwart, grijs en rood. Het rode boekenplankboek heeft La Storia Segreta als titel, terwijl de grijze en zwarte versie heel toepasselijk My Favourite Books op het omslag hebben.

ELLE Decoration brengt 10x per jaar de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst, architectuur en reizen.Bekijk hier de abonnementen van ELLE Decoration.