Gezellige (winterse) buitensfeer met Zweedse fakkels

Met Zweedse fakkels kan je een heerlijke gezellige buitensfeer creëren, ideaal voor de donkere koude avonden in de winter! Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken bij tuinfeesten, huwelijksfeesten, buitenevenementen, optochten of voor een gewone gezellige avond in de tuin, op het balkon, terras of camping. Met meerdere zweedse fakkels bij elkaar ontstaat een wilderig vlammenfestijn, zet je ze op een rij, dan kan je een pad verlichten of markeren. De fakkels geven een flinke vlam, waardoor veel licht en warmte ontstaat.

Een Zweedse fakkel is een ingezaagd houtblok. Door het aanbrengen van verticale zaagsnedes krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer, zodat het blok tot de grond toe opbrand. De Zweedse fakkel wordt aangestoken middels een aanmaakblokje dat is ingevoegd. Een Zweedse fakkel van 25 cm brandt ongeveer 3-4 uur, afhankelijk van de wind.

Je koopt ze bij tuincentra (t/m 11 november in de aanbieding bij Karwei) of bijvoorbeeld bij de HEMA!

Zweedse_fakkel_tuin