Ontdek de nieuwste Home collectie in de Esprit online shop!

Esprit-Home

In de online shop vind je een enorme keuze aan prachtige woonaccessoires en ideeën voor decoraties. Kortom, voor ieder wat wils! Of je nu Italiaanse woonaccessoires, mediterrane of oriëntaalse inrichtingsideeën zoekt, Esprit heeft voor individuele wensen alles in huis!

Zo is er een speciale badkamerlijn met heerlijk zachte handdoeken, washandjes en badjassen in alle trendy kleuren van het seizoen. En als je het echt goed wilt doen, zoek je ook nog de passende badmatten, vazen en lampen erbij. Zo creëer je op eenvoudig wijze je eigen oase van wellness waar je heerlijk kunt relaxen.

Maar ook in de slaapkamer kun je met Esprit Home een stijlvolle en romantische sfeer scheppen. Denk maar aan het exclusieve Esprit beddengoed met passende onderlakens, dekens en kussens in prachtige kleuren.

Voor dat hele persoonlijke en perfect diner tref je bij Esprit ook veel woonaccessoires voor jouw keuken en eetkamer aan. Praktische pannenlappen of kookschorten in modieuze vormen, stijlvolle onderzetters en tafellakens in trendy kleuren. Maar daarnaast ook decoratieve dienbladen, lampen en servetten. Alles helemaal volgens de laatste modetrends!

Met talrijke andere Esprit decoratie-ideeën richt je met gemak ook de woonkamer of de hal in. Misschien wel met een duurzaam design mat voor de overloop, populaire decoratieve kussen voor op de bank of prachtige gordijnen voor de logeerkamer.

Woonaccessoires, textiel of keukenbenodigdheden bestel je met een paar eenvoudige muisklikken. Je favoriete spullen zijn risicoloos online te bestellen en worden op elke adres in Nederland geleverd. Mocht je per ongeluk de verkeerde besteld hebben, dan is er niks aan de hand. Je kunt je bestelling binnen twee weken gratis retourneren en je ontvangt je geld terug. Bij Esprit koop je kwaliteit en je woning is stijlvol ingericht!

Er is nu sale bij Esprit Home, bekijk hier de aanbiedingen!