Customize jouw IKEA meubels met QUSTUM!

qustumwoonbeurs

Iedereen heeft wel iets van Ikea in huis, en terecht want voor weinig heb je tijdloos design. Mocht je je toch willen onderscheiden van je familie, buren, vrienden of kennissen, maak dan gebruik van deze QUSTUM onderdelen om van je IKEA meubel iets persoonlijks te maken!

Alle panelen zijn gemaakt van 3 mm dun geheel recyclebare kunststof. Deze zijn uiterst licht in gewicht en met de bijgeleverde verwijderbare plakkers geef je je Ikea meubel in een handomdraai een geweldig nieuw uiterlijk.

Je kunt kiezen uit bedrukte panelen of standaard wit. Deze kun je zelfs eventueel nog verder decoreren met bijvoorbeeld verf, tape of behang.

Ook de poten geven een prachtige nieuwe look aan je IKEA kast. Deze zijn verkrijgbaar in eiken of grenen. Deze laatste goedkopere versie leent zich uitstekend om te schilderen in een trendy kleur!

Met het bijgesloten oersterke dubbelzijdige tape plak je eenvoudig de poten onder het IKEA meubel; er komt dus geen schroef aan te pas!

Met de ornamenten kun je tevens alle kanten op: maak bijvoorbeeld van je IKEA lamp een ware blikvanger met dit driedelige ornament aan het plafond. Of gebruik het als omlijsting van je IKEA spiegel!

Bron: Qustumshop.nl