Tip: 25% korting op vtwonen laminaat bij Karwei

Je krijgt nu op alle laminaatvloeren van vtwonen maar liefst 25%. De oersterke kliklaminaat vloeren Loft en Lodge van vtwonen passen bij elke woonstijl – van soft design tot industrieel en van een tikkeltje landelijk tot city chic en zijn exclusief te koop bij Karwei.

De stijlen
Loft heeft een strakke, industriële uitstraling en is er in de kleuren Krijt, Kiezel en Grafiet. Kiezel is veelzijdig grijs-wit, Krijt is een lichte basis voor elk huis en Grafiet heeft een sobere donkergrijze kleur. Lodge heeft door zijn natuurgetrouwe houtstructuur en V-groef een landelijke uitstraling en is er in de kleuren Klei, Rots en Schelp. De frisse en stoere grijstint van Klei combineert moeiteloos met stijlvol zwart en wit, Rots heeft een licht vergrijsde bruintint en Schelp is een levendige kleur door de houttekening met veel noesten.

vtwonen-kliklaminaat

Gemak
Kliklaminaat heeft twee belangrijke voordelen: het is eenvoudig zelf te leggen en gemakkelijk te onderhouden. Nooit schuren, inzepen, waxen of lakken, maar af en toe vegen met een zachte bezem of stofzuigen en licht vochtig dweilen. Dat is alles wat je hoeft te doen om ze mooi te houden. De vtwonen vloeren zijn exclusief verkrijgbaar bij Karwei en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 25 jaar.

25% korting
Van 17 t/m 30 december a.s. krijg je bij Karwei 25% stickerkorting op het vtwonen kliklaminaat. Je vindt de stickers in de folder van deze week of in de winkel. Let wel: deze aktie is niet te combineren met andere kortingen. Bekijk alle vestigingen van Karwei

klei-rots-schelpkrijt-kiezel-grafiet

Bron: vtwonen