Grappig! QR code met verborgen boodschap als wanddecoratie

Woning-1

Grappig deze QR code als wanddecoratie! Bij Kunstdeco.nl, een webwinkel voor moderne en betaalbare kunst voor aan de wand, kan je een verborgen boodschap laten verwerken in een QR code en deze op  een canvas doek af laten drukken.

Met een smartphone kan iedereen de code vanaf het canvas doek scannen en lezen welke verborgen tekst of boodschap er staat. De QR code (quick response) zie je regelmatig in kranten, advertenties, visitekaartjes om extra informatie op te vragen of producten snel te bestellen, maar nog nauwelijks als decoratie in huis. De code kan iedere gewenste tekst bevatten of in elke achtergrondkleur worden uitgevoerd als wanddecoratie op canvas.

Leuk om bijvoorbeeld in een zwart-witte werkkamer, zoals onderstaande foto’s, op te hangen!

zwart-wit-werkkamer-1

zwart-wit-werkkamer-2

zwart-wit-werkkamer-3

zwart-wit-werkkamer-4

Bron foto’s: Pinterest