IKEA lanceert nieuwe outdoor collectie

ikea-outdoor-2013

Een nieuw voorjaar betekent een nieuwe outdoor collectie van IKEA. Dit jaar biedt IKEA een mix van klassiekers en tropische kleuren om van iedere tuin of balkon een verlengstuk te maken van je huis. Geniet van lange zomerdiners, ontspan op je loveseat of creëer een tweede huiskamer.

De nieuwe ÄNGSÖ serie in wit en donkerbruin heeft een traditionele uitstraling. De lange houten tafels en banken zijn perfect voor zomerdiners met familie of buren. Combineer wit met donkerbruin voor een klassieke uitstraling.

Bistro

De compacte MÄLARÖ serie past overal. Creëer eenvoudig een gezellig zithoekje in de tuin of op een klein balkon. De bistrostoelen en het tafeltje hebben een romantische uitstraling, zijn opklapbaar en verkrijgbaar in de kleuren wit, groen en rood.

New York stijl

Met de ÄPPLARÖ serie waan je je op een dakterras in New York. De veelzijdige serie van prachtig donker acaciahout bestaat uit losse onderdelen die samen te combineren zijn tot comfortabele banken voor iedere ruimte. De zachte HÅLLÖ kussens maken het geheel helemaal af en zorgen voor een stijlvolle en luxe uitstraling. Met het nieuwe tuinprieel uit de ÄPPLARÖ serie creëer je bovendien je eigen tuinhuisje.

De kleur van de zomer

De zomerse kleuren van verse sinaasappels en helderblauw zeewater zijn volop terug te vinden in de nieuwe outdoor collectie van IKEA. Met de nieuwe ROXÖ serie breng je direct iedere tuin of balkon tot leven. Ook de vrolijke VÅGÖ stoel in oranje en blauw – een oude bekende uit de PS collectie – brengt je direct in zomerse sferen en nodigt uit om achterover te leunen. Maak het geheel af met kleurrijke potten, gieters, kussens en lantaarns.

Loveseat

De modulaire GARPEN bank is geschikt voor grote en kleine ruimtes. Schuif bijvoorbeeld twee hoekdelen tegen elkaar om een romantische loveseat te creëren op je balkon. Voeg een bankje toe om je voeten op te leggen of snacks neer te zetten.

Bron: IKEA
Please like & share: