Bijzondere kapstokken!

Bijzonder zijn deze kapstokken van KEK Amsterdam! Deze leuke muurstickers van bomen, bossen en vogels zijn tevens kapstokken. Hang je jas voortaan op aan bijvoorbeeld de muursticker Fashion Forest Zwart.

Of verander met muursticker Fancy Forest de kinderkamer in een grote beestenboel met deze roze boom vol met dieren en blaadjes. De muursticker is een vrolijk gekleurde boom van ongeveer 1.80 meter en kan tevens als kapstok gebruikt worden.

De Humming Hangers kapstok muurstickers bestaan uit twee zwarte vogels die je als kapstok kunt gebruiken. Het is net alsof de vogels je mooiste jurkje of jas vast lijken te houden. Leuk voor bijvoorbeeld in je slaapkamer of inloopkast.

Fashion Forest Zwart:

fashion_forest_zwart_1025x1450px_RGB

Fancy Forest:

fancy_forest_roze_1025x1450px_RGB

Humming Hangers:

humming_hangers_zwart_1025x1450px_RGB