Tentoonstelling: Like Pastoe

landscape_m01_fineer

Van 23 februari tot en met 2 juni 2013 is er in de Kunsthal Rotterdam de omvangrijke tentoonstelling ‘Like Pastoe, 100 jaar vernieuwing in vormgeving’ te zien welke volledig in het teken staat van 100 jaar Pastoe.

De combinatie van nieuw materiaal en archiefmateriaal zoals meubels, schetsen, advertenties en foto’s geven een veelzijdig beeld van het karakter van Pastoe door de jaren heen. Curator Anne van der Zwaag en auteur Gert Staal zijn aangesteld om de programmering te ontwikkelen. Pastoe heeft daarbij een team betrokken van nationale en internationale ontwerpers, vormgevers, architecten, kunstenaars en fotografen.

Met werk van Anne Holtrop, Krijn de Koning, Scheltens & Abbenes, Naoto Fukasawa, Claudio Silvestrin, Konstantin Grcic, Dick Bruna, Cees BraakmanMaarten Van SeverenKarel BoonzaaijerPierre Mazairac, Shiro Kuramata, Vincent Van DuysenScholten & Baijings, Benno Premsela, Ed van der Elsken, Cas Oorthuys, Jan Versnel en anderen.

Nieuwsgierig? Klik hier voor een voorproefje.

LIKE PASTOE
Wanneer: 23 februari t/m 2 juni 2013
Waar: De Kunsthal, Museumpark, Westzeedijk 341, Rotterdam
Meer info: Kunsthal.nl