De 101 Woonideeën-badkamer 2013

101woonideeen-badkamer

Naast de nieuwe keuken presenteert 101 Woonideeën ook een nieuwe badkamer!  De badkamer is flexibel,  je kan namelijk zelf bepalen wat je wilt. Heel handig want als je alleen ruimte hebt voor een douche en een wastafel is dat geen probleem. Zit er meer ruimte in je badkamer én in je budget, dan wil je er misschien ook nog een toilet en een bad bij. En voor wie voor het totaalplaatje gaat, leveren we ook de rest van de badkamermeubels én de tegels voor zowel vloer als wand. Alle producten zijn van het Bad in Beeld huismerk.

De badkamer is zo ontwikkeld dat hij in verschillende sferen past. De meubels zijn gemaakt van massief eikenhout en afgewerkt met een grijze watervaste waxfinish. De tegels die als accent worden gebruikt, bepalen de sfeer van je badkamer. Houd je van een stoer-landelijk of een modern interieur, dan zul je waarschijnlijk vallen voor de mokka/greige variant van de tegels zoals op de foto. Houd je meer van een industriële uitstraling, dan zal de zwart/grijze combinatie van de tegels je meer aanspreken.

Lees meer over de badkamer op de site van 101 Woonideeën.