Originele en trendy bijzettafel

Leitmotiv-bijzettafel

Mooi deze Leitmotiv Open Minded bijzettafel te koop bij voor-thuis.nl, het is een originele bijzettafel met een trendy en modern design. De naam Open Minded staat voor open en ongedwongen. Dit is terug te zien in het ontwerp van de poten. Deze zijn namelijk zo geïntegreerd dat de bijzettafel een open uitstraling heeft. Dit zorgt voor een zeer speels en open geheel in je interieur. De tafel is niet alleen een eyecatcher in huis, maar is tegelijk ook erg praktisch.

Zo is de tafel niet alleen als bijzettafel in de woon- of werkkamer te gebruiken, maar ook als een praktisch en modern nachtkastje. Het open design maakt het daarnaast mogelijk om er niet alleen dingen op te zetten, maar er ook dingen in te leggen.

Het leuke is dat de bijzettafels handgemaakt zijn en elke tafel daardoor zijn eigen en unieke vorm heeft. Kenmerkend aan de tafels is de eenvoudige belijning en de open constructie. De tafel is gemaakt van gelakt MDF en heeft houten poten.  Ze zijn beschikbaar in drie verschillende maten en vier verschillende kleuren: wit, mintgroen, lichtgrijs en antraciet.

Leitmotiv-bijzettafel-1