IKEA komt in mei met zomerse producten

IKEA introduceert vanaf mei 2013 een aantal nieuwe producten, waarmee je het beste uit de zomer kan halen! Van kleurrijk textiel, tot handige buitentapijten en een complete picknickset voor lange zwoele zomeravonden en picknicks in het park…kom maar op met die zomer!

Zachte plaids voor lange zomeravonden
Niets is fijner dan een lange zomeravond in de buitenlucht. Met de zachte fleeceplaids uit de SPRINGKORN collectie van IKEA blijft het tot in de late uurtjes aangenaam vertoeven.

IKEA-mei-2013-1

Buitentapijten voor tuin of balkon
Met de SPRINGKORN buitentapijten maak je een tuin of balkon helemaal af. De kleurrijke tapijten zijn ideaal om extra sfeer te creëren of een betonnen balkonvloer te verbergen. Bovendien zijn de tapijten heerlijk warm aan je voeten en eenvoudig te reinigen met water. De bijbehorende SPRINGKORN kussens maken je zomerse spot nog comfortabeler.

IKEA-mei-2013-2

Kleurrijke picknick
Een picknick in het park, in het bos of op het strand? Het kleurrijke plastic SOMMARFINT servies neem je keer op keer overal mee naar toe. Het servies bevat handige borden, bakjes, schalen en zelfs champagneglazen.

IKEA-mei-2013-3

Koele tas
Alles in huis voor een heerlijke picknick? De SOLUR koeltassen zien er niet alleen cool uit, maar houden ook je drankjes en hapjes lekker koel.

IKEA-mei-2013-4

Zomerse sfeer
Binnen de SOMMARFINT serie is ook een vrolijk papieren servies verkrijgbaar. De vrolijke knalroze bekers en borden met gele ananassen zorgen zelfs als het regent nog voor een zomerse sfeer.

IKEA-mei-2013-5

Serveren wordt een feest
Een zomerse verjaardag of diner op het balkon of in de tuin? Met de gelamineerde kartonnen BÄRBAR borden wordt het serveren van hapjes en drankjes een feest.

IKEA-mei-2013-6

Bron: IKEA