Vier op jouw manier feest met IKEA

Een nieuwe baan, huwelijk, verhuizing of baby, het leven zit vol momenten om samen met familie of vrienden te vieren. Met onderstaande tips en producten van IKEA kan je ieder feest voor een lage prijs een creatief en persoonlijk tintje geven. Van decoratie, tot servies en alles daartussenin.

Proost!
Champagneglazen zorgen voor een instant feestelijk gevoel. Een huwelijk of jubileum in het vooruitzicht? Bind twee HEDERLIG champagneglazen aan elkaar met roze lint als symbool van de verbintenis.

IKEA-feest-1

Kleurrijk effect
De witte REGOLIT lampenkap van rijstpapier geeft sfeer in huis of in de tuin. Geef extra kleur aan je feest door de kap te verven. Door alleen de onderkant een opvallende kleur te geven, creëer je eenvoudig een bijzonder effect.

IKEA-feest-2

Koken eten genieten
Hoe kan je een bijzondere gebeurtenis beter vieren dan met lekker eten? Het nieuwe kookboek ‘IKEA koken eten genieten’ bevat 70recepten om van iedere gelegenheid een feest te maken. Alle gerechten worden bereid met typisch Zweedse lekkernijen uit de Swedish Food Market. Van krokante zalmkoekjes en sticky kaneelpudding tot een stoofschotel met gehaktballetjes en een pannenkoekentaart.

IKEA-feest-3

Romantisch diner
Maak je feestelijke diner compleet met een mooi gedekte tafel. Serveer je gerechten op de romantische FRODIG borden of in deFÖRTJUST schaal met deksel voor een luxe gevoel. De vrolijke glazen uit de NÄRHET serie maken de tafel helemaal af.

IKEA-feest-4

Serviestoren
Verras je gasten door hun servies gestapeld te presenteren en maak het af met een gekleurd lint. Een serviestoren is weer eens wat anders dan een – volgens de etiquette – correct gedekte tafel. Het strakke FÄRGRIK servies is ideaal om te stapelen.

IKEA-feest-5

Naambordjes en origami bloemen
De meest eenvoudige en betaalbare manier om jouw feest een persoonlijk tintje te geven is met papier. Met het kleurrijke MÅLA papier kun je alle kanten op. Het dikke kwaliteitspapier is ideaal om naambordjes van te knippen of origami bloemen van te vouwen.

IKEA-feest-6

Bron: IKEA