Nieuwe FlexInductie-kookplaat Neff!

Neff-1

Neff presenteerde gisteren haar nieuwe FlexInductie-kookplaat tijdens een kookworkshop met Ramon Beuk! Super leuk en een ideale manier om de nieuwe kookplaat te testen. Resultaat: een heerlijk gerecht gemaakt met couscous, lamsrack en gegrilde groenten!

Handig is dat je met de nieuwe inductie-kookplaat niet meer beperkt wordt door de kookzones op de inductie-kookplaat. De kookplaat van Neff heeft namelijk twee kookzones die onderling aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor ontstaat een grote, flexibele kookzone. En wat helemaal leuk is zijn de nieuwe accessoires voor de FlexInductie- kookplaat: de teppanyaki-plaat, de grillplaat en de braadslede met speciale stoominzet. Zo kan je verschillende gerechten bereiden op een enkele inductiekookplaat.

Naast dat de FlexInductie-kookplaat heel gebruiksvriendelijk is en je er de lekkerste gerechten op kan bereiden heeft het ook nog een heel mooi design en is hij in verschillende maten verkrijgbaar.

Daarnaast beschikt hij nog over een ander speciaal kenmerk: de verwijderbare, magnetische TwistPad. Dit is een magnetische bedieningsknop ontwikkeld voor optimaal kookcomfort, maar hij biedt ook extra gebruiksgemak bij het koken met FlexInductie. Als je de kookplaat wilt schoonmaken, kan je de TwistPad eenvoudig van de kookplaat verwijderen.

Neff-2

Neff-3

Neff-6

 

Please like & share: