Vier vakantie in eigen tuin!

Voor een ontspannende vakantie hoef je niet de deur uit! Met de producten van IKEA vier je deze zomer vakantie in eigen tuin. Waan je op het strand met de HÅMÖ zonnebedden, beleef avonturen met textiel en maak het geheel af met sfeervolle led-buitenverlichting.

IKEA-solvinden

Zweven in het donker
Lange zomeravonden vragen om sfeervolle buitenverlichting. Verlicht je tuin of balkon met de SOLVINDEN zonnecel verlichting. Geen elektriciteitskosten of stopcontacten, want het zonnepaneel zet zonlicht om in energie. Als de bollen branden, lijkt het alsof ze in het donker zweven. Geniet van dit romantische beeld op de comfortabele AMMERÖ ligfauteuil met kussen. Door verschillende zitelementen uit de AMMERÖ collectie te combineren, kan je een bank in een vorm of afmeting samenstellen die bij je balkon of tuin past.

IKEA-solbacken

Sfeervolle buitenverlichting
Een andere manier om de tuin of balkon te verlichten is met de SOLBACKEN led-buitenverlichting. De verlichting zorgt voor een warme en welkome sfeer in de tuin of op het balkon. Led-verlichting is bovendien zeer energiezuinig en brandt tot wel 20 jaar lang.

IKEA-hamo

Strijk neer
Vermijd de files en drukte naar het strand en strijk neer in eigen tuin. Met de comfortabele HÅMÖ zonnebedden waan je je meteen op het strand. In dezelfde reeks zijn ook een tuin- en strandstoel verkrijgbaar. De vrolijke RAMSÖ parasol – ook verkrijgbaar in turquoise en oranje – zorgt voor verkoeling.

IKEA-hamo

Schuif aan
Trek gekregen na al die avonturen? Laat de avonturiers aanschuiven voor iets lekkers aan de stapelbare ROXÖ tafels, krukken en stoelen. Makkelijk op te bergen en weer tevoorschijn te halen. De meubels zijn onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje. Verkrijgbaar in turquoise, oranje, zwart en wit.