Nieuwe verrassende producten bij IKEA

producten-augustus

Vanaf augustus zijn er bij IKEA weer een aantal verrassende nieuwe producten verkrijgbaar. Zoals vrolijke thee-eieren, een strakke opberger voor apparatuur en een tafelblad om comfortabel met z’n tweeën aan te werken.

Stijlvol slapen
Geef je bed in een handomdraai een stijlvolle metamorfose met de nieuwe ÅRVIKSAND hoezen voor matras en hoofdeinde. De grijze hoezen hebben een strakke en moderne uitstraling, zonder in te boeten aan zachtheid dankzij de mix van katoen, linnen en synthetisch materiaal. De bijpassende FJÄRA opbergbak zorgt voor de finishing touch.

slapen

Het nieuwe werken
Het nieuwe HISSMON tafelblad biedt een comfortabele werkruimte voor twee. Door de inham in het midden zit je elkaar niet in de weg. Zo heb je genoeg ruimte om rustig zelfstandig te werken, maar zit je nog steeds dicht genoeg bij elkaar om te overleggen. Dankzij de ronde hoeken is de tafel ook heel geschikt voor kinderen.

tafelblad

Feestelijk kopje thee
Earl grey, groen of rooibos? Met de VÅGRÄT thee-eieren wordt thee drinken een feestje. De eieren van roestvrij staal zijn versierd met vrolijke roze en gele bloemen. In de doorzichtige TECKEN theebeker zijn ze een lust voor het oog.

Daniel Hertzell 070-5228193

Strakke opberger
Dvd-spelers, spelcomputers en digitale ontvangers. Met het strakke NITTORP tv-meubel van lichtgewicht staal hou je media-apparatuur eenvoudig uit het zicht. De metalen schuifdeur schermt alles af, terwijl apparatuur nog steeds op afstand te bedienen is. Met een afmeting van 55 bij 122 cm is dit meubel ideaal voor kleine ruimtes. Verkrijgbaar in zwart, wit en blauw.

opberger

Bekijk hier alle nieuwe producten bij IKEA.