Designmeubels voor betaalbare prijs!

Droom je ook al jaren weg bij al die mooie designmeubels van bekende ontwerpers zoals Charles Eames, Verner Panton, Arne Jacobsen en Philippe Starck? Neem dan eens een kijkje op de website van INFURN.  INFURN produceert namelijk replicas van designmeubels van bekende ontwerpers en verkoopt deze meubels voor een betaalbare prijs. Naast meubels verkoopt INFURN ook accessoires zoals lampen, kussens, bean bags en vloerkleden.

Echte bestsellers zijn bijvoorbeeld de Bistro Chair van Xavier Pauchard, de schommelstoel van Charles Eames en de Egg Chair van Arne Jacobsen. Maar ook de vlinderstoelen van Arne Jacobsen blijven nog steeds populair, doordat ze in verschillende interieurstijlen passen.

Mijn favoriet is en blijft dit ontwerp van Charles Eames. Leuk om te weten dat deze stoel een winnend ontwerp was van de Low Cost Design Competitie dat in 1948 door het New Yorkse Museum voor Modern Kunst werd gehouden. Door o.a. het revolutionaire ontwerp, comfort en originaliteit blijft de stoel nog steeds een klassieker van de twintigste eeuw. Ook ik heb deze stoel dus al jaren op mijn verlanglijstje staan, maar ik bleef hem toch steeds iets te duur vinden. Bij INFURN kan je deze stoel al vanaf 99 euro kopen, zal ik hem nu dan toch eindelijk eens aanschaffen?

Charles Eames DSW