Mooie raambekleding voor de erker!

plissegordijnen

Zelf woon ik in een jaren ’30 woning met aan de voorkant een erker. Om daar geschikte raambekleding voor te vinden was nog wel even lastig. In eerste instantie keken we naar lange overgordijnen. Maar dat vonden we zonde want wanneer je de gordijnen dicht hebt, ben je een deel van je kamer kwijt. Uiteindelijk kozen we voor plisségordijnen, omdat je daar zo makkelijk mee kan variëren.

Je kan het gordijn bovenaan het raam laten hangen, in het midden of juist onderaan. Bij ons is overdag het midden populair, zodat je boven en onder het gordijn nog uit het raam kan kijken. Op een luie ‘hangzondag’ laten we de onderkant ook dicht, zodat je alleen de bovenkant van het raam onbedekt hebt. Hierdoor heb je geen inkijk, maar kan je zelf nog wel naar buiten kijken, ideaal dus!

Je koopt plisségordijnen onder andere op de website van Veneta Raamdecoratie www.veneta.com. De plisségordijnen hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de plisségordijnen helpen de warmte ’s zomers buiten en ’s winters binnen te houden. Op de site kan je gratis een afspraak maken voor persoonlijk advies. En wanneer je met eigen ogen de kwaliteit en kleuren wilt ervaren kan je ook gebruik maken van de gratis stalen service.