Handige inspiratie tool voor de badkamer!

badkamer-inspiratie

Ben je toe aan een hele nieuwe badkamer of wil je een deel van de badkamer verbouwen, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt? Neem dan eens een kijkje op de site badkamermarkt.nl. De site biedt een leuke inspiratie tool, waarmee je volop ideeën op doet voor een nieuwe badkamer.

Je kan filteren op woonstijl, merk en productgroep. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een design, klassieke, moderne of juist romantische badkamer. Daarbij kan je ook aangeven of je bijvoorbeeld een badkamer met alleen douche of juist een bad wilt. Wil je sanitair van een bepaald merk? Ook dat kan je in de tool aangeven. Je kan met je tablet, laptop of pc door meer dan 160 inspirerende foto’s heen bladeren. Ideaal dus om op inspiratie op te doen voor je nieuwe badkamer of om gewoon even lekker weg te dromen bij al die mooie badkamers!

Klik hier voor de inspiratie tool

badkamer-inspiratie-2