Nieuwe badkamer producten bij IKEA

Het inrichten van een badkamer is een echte uitdaging. Want hoe benut je de beperkte ruimte optimaal? IKEA introduceert een aantal nieuwe producten om meer uit je badkamer te halen en die de ruimte geven voor alles wat je nodig hebt. Vanaf april 2014 zijn de nieuwe producten verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA. Zelf vind ik de nieuwe SILVERÅN serie er mooi en van de ronde GUNNERN spiegelkasten word ik ook enthousiast!

IKEA-SILVERAN

Geef je badkamer een rustieke uitstraling met de nieuwe SILVERÅN serie. De badkamermeubels doen denken aan een traditionele Zweedse boerderij, maar wel met een moderne twist. Van een spiegel en wastafel met traditionele details tot kasten in verschillende breedtes en dieptes voor iedere ruimte. Bovendien zetten de hoekkasten zelfs de kleinste hoekjes aan het werk.

IKEA-GUNNERN

Scheerspullen, badschuim of medicijnen. De GUNNERN spiegelkasten hebben overal een plekje voor. Zo blijf je rommel eenvoudig de baas. De kleine uitvoering kan op slot en de deur van de grotere versie is eenvoudig omhoog te schuiven. Dankzij de vrolijke ronde vormen zijn de kasten een blikvanger in iedere badkamer. Maak het plaatje compleet met de bijbehorende bijzettafel. De GUNNERN serie is verkrijgbaar in wit, turquoise en zwart.

badkamer-textiel-IKEA

Het nieuwe badkamertextiel met klassieke Zweedse patronen staat prachtig bij de traditionele SILVERÅN serie en frist iedere badkamer op. Het INGEBORG douchegordijn van dicht geweven polyester met een waterafstotende laag houd niet alleen water tegen, maar heeft ook een stijlvolle uitstraling. Trakteer jezelf na het douchen op het behaaglijke en luxueuze gevoel van de INGEBORG en KVARNÅRN badhanddoeken. Gemaakt van 100% katoen, zacht en absorberend.