Creatieve manieren voor een platte tv in je interieur

Nieuwe en geavanceerde technologie heeft niet alleen de manier waarop we televisie kijken veranderd, ook het inrichten van de woonkamer wordt beïnvloed door de platte televisies die vrijwel elk huishouden domineren.

Functioneel en lust voor het oog
Moesten we vroeger echt een plekje reserveren voor de enorme vierkante kijkdoos, tegenwoordig kunnen we veel creatiever omgaan met de ruimte in de woonkamer: een platte televisie kun je aan de muur bevestigen alsof het een waar kunstwerk is. Wil je ook weten hoe je op een creatieve manier het beste een platte tv in een ruimte kunt verwerken? Hier volgen drie ideeën die bewijzen dat een televisie niet alleen functioneel is, maar ook een mooie toevoeging kan zijn aan je interieur.

Lijst ‘m in!
Ja, je leest het goed. Behandel je televisie alsof het daadwerkelijk om een schilderij gaat door er een grote lijst om te plaatsen. Zo’n gek idee is het niet, want beide objecten zijn (meestal) prettig om naar te kijken, niet waar? Voor een extra speels effect kun je er meerdere lijstjes in verschillende afmetingen en kleuren omheen plaatsen.

Charmante schuifdeuren
Als je een groot gezin hebt, dan is ‘even lekker televisiekijken’ iets wat je met elkaar doet. De televisie mag er daarom ook gezellig uitzien. Met deze mooie houten schuifdeuren is dat zo gedaan! De televisie trekt op deze manier wel de aandacht in de kamer. Ben je de televisie even zat? Dan kun je de schuifdeuren dichtdoen.

Lekker lui
Wat is er fijner dan een luie zondag in bed? Mocht je echt je bed niet uit kunnen komen, dan is dit dé uitvinding: een uitschuifbaar systeem dat bestaat uit twee kanten: aan de ene kant een frame waar je een afbeelding of foto in kunt doen; de andere kant biedt ruimte voor je flatscreen tv.

Heb jij zelf ook een creatieve manier bedacht om je flatscreen in je interieur op te laten gaan? Of stoort het uitzicht op de televisie je niet?

Dit is een gastartikel van een partner.