Groente op groente snijden?

Seletti Vege-table Snijplank-2

Met de berkenhouten snijplanken van Seletti wordt groente snijden een vrolijke aangelegenheid. De Vege-table snijplanken hebben allen een originele vorm, namelijk de vorm van een groente. Gebruik de snijplank om je groente op te snijden en plaats ze, wanneer je klaar bent, op een prominente plaats in jouw keuken. Je zult zien hoe leuk dit in jouw keuken staat!

De snijplanken geven een vrolijke sfeer wanneer ze in de keuken worden geplaatst. De verschillende vormen als aubergine, tomaat, broccoli of peper, maakt de snijplanken dan ook net iets specialer dan een normale snijplank. Daarbij hebben ze een vrolijk gekleurde rand wat hem nog een extra bijzondere en leuke touch geeft.

De berkenhouten Vege-table serie van designer Alessandra Baldereschi zijn allen 2,8cm dik, maar verschillen door de vormen van grootte.

Please like & share: