Nieuwe producten IKEA augustus 2014

IKEA blijft lekker bezig wat betreft het ontwikkelen van nieuwe producten. Ook  in de maand augustus komt IKEA weer met een aantal nieuwe producten. Mijn favoriet is de GADDIS opbergmand, deze krijgt zeker een plekje in mijn huis! Overigens ook een leuk idee voor deze opbergmand: hang hem ondersteboven op als lampenkap!

Onderstaand de nieuwe producten op een rijtje:

IKEA_OMBRE_manden

Ombre
Haal de ombre look in huis met de kleurrijke GADDIS manden. Verkrijgbaar in zwart, oranje en paars. De manden zijn handgeweven en gemaakt van natuurlijk bamboe en rotan. Een stijlvolle oplossing voor het opbergen van je spullen.

IKEA_ARKELSTORP_tafel

Zweedse folklore
De ARKELSTORP collectie is gemaakt van massief hout dat een leven lang meegaat en prachtig oud wordt. De roots van de collectie liggen in de Zweedse folklore, maar de meubels hebben een moderne twist. Zoals de ARKELSTORP tafel met klapdelen.

IKEA_HURDAL_collectie

Natuurlijke materialen
De slaapkamermeubels uit de HURDAL collectie omarmen de natuurlijke uitstraling van massief grenen en laten met trots hun noesten zien. Het bed creëert een warme en knusse sfeer in de slaapkamer. Bovendien bieden de lades enorm veel opbergruimte voor beddengoed of kleding.

IKEA_DRIFTIG_services_thumb

Luipaardprint
Paars, blauw, oranje en zelfs een luipaardprint. Het vrolijke DRIFTIG servies spat van de tafel af. Designer Lisa Bengtsson haalde haar inspiratie deels uit de modewereld. Mix en match de verschillende borden en schalen tot een bont geheel.