Sissy-Boy opent flagship store Haarlem

SAMSUNG

Goed nieuws, vooral voor mij aangezien ik in Haarlem woon! Op 12 juni heeft Sissy-Boy de deuren van een nieuwe Concept Store in hartje Haarlem geopend. De Homeland collectie heeft een grote verandering ondergaan, zo zijn er handgemaakt borden, onderzetters en kommen van ontwerper John Derian uit New York en lampions van Petit Pan. Ook wordt in Haarlem voor het eerst de nieuwe Vintage Finds collectie van Sissy-Boy aangeboden, een unieke collectie van brocante meubels en interieuraccessoires. Deze items hebben al een heel leven achter de rug en zijn verzameld door de Sissy Boy treasure hunters.

Ook is Sissy Boy Daily groots aanwezig met een sjieke lunchroom voorin het winkelpand. Aangezien ik in Haarlem woon, zal ik heel wat bezoekjes brengen!

Sissy Boy

Bron foto’s: hrlm-online