Innovatieve wanddecoratie met Ogu!

Ogu_baby

Ben je op zoek naar iets leuks voor die lege plek op je muur? Neem dan eens een kijkje op ogu.nu. Ogu is een super leuke en innovatieve manier van design wanddecoratie. Het is gemaakt van een stoer, stevig kartonsoort en bestaat uit 6 tot 32 beeldvlakken. Je hebt keuze uit verschillende vlakverdelingen, elke Ogu heeft een afmeting van 96×96 cm. Je kan een fotocollage maken van je eigen foto’s, bijvoorbeeld van een mooie reis, je huwelijk of gezin. Wat ook een super leuk idee is om een mooie collage te maken van de stad waarin je woont! Je kan ook kiezen voor een kant-en-klaar ontworpen Ogu.

Het grote voordeel van een Ogu is dat je hem heel makkelijk aan de muur bevestigt. Zo heb je zonder te meten binnen twee minuten een fotocollage hangen! Helemaal makkelijk is dat je ook geen gereedschap nodig hebt, je bevestigt hem namelijk met plakstrips op je muur. Vervolgens verwijder je het klembord en blijven de vlakken achter op de muur!

Bekijk het filmpje om te zien hoe simpel je een Ogu op de muur bevestigt! Inmiddels zit er zelfs in elke Ogu een waterpas verwerkt, zodat je die ook niet meer nodig hebt. Je hangt hem dus heel makkelijk waterpas op.

Via de webshop kun je heel makkelijk je eigen Ogu ontwerpen. Je kiest je favoriete flavour (indeling) en vervolgens kun je de vlakken vullen door er foto’s in te slepen. Deze foto’s kun je uploaden vanaf je eigen computer of door een koppeling met je Facebook- of Instagramaccount. Ben je niet zo creatief, dan kun je een Ogu kiezen uit de “Themed Collection”. De Themed Collection bestaat uit Ogu’s die ontworpen zijn in de Ogu-studio, of in samenwerking met fotografen, kunstenaars en andere beeldvormgevers zijn ontstaan. Zelf vind ik de Rijksmuseum Ogu’s erg leuk!

Ogu

Dit artikel heb ik geschreven naar aanleiding van een tip van een partner