Vrolijke kleuren in huis!

Veel mensen kiezen voor een interieur met basic kleuren, zoals grijs, zand en wit. Maar juist in de zomer zorgt kleur in huis voor veel vrolijkheid. Je kan kleur op verschillende manieren aanbrengen in huis. Durf jij het aan en ga je voor wat meer kleur in huis?

Je kan het heel subtiel doen, met kussentjes, kaarsen en bloemen in vrolijke kleuren. Of je gaat iets verder met een gekleurde lampenkap, vloerkleed of meubels. Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed met felle kleuren, een rode bank of een groene eetkamerstoel. Is dat nog niet genoeg voor jou en kan het voor jou niet kleurrijk genoeg, dan kan je zelfs een muur in een felle kleur verven of een vrolijk behangetje op de muur aanbrengen.

Onderstaand heb ik mijn favoriete kleurrijke items van OTTO voor je verzameld:

otto-kleur-in-huis