Kleurrijke bloemen vloerkleden

rozenkelim-1

Volgende maand begint de herfst alweer, voor mij is een nieuw seizoen altijd weer reden om het huis met nieuwe accessoires in te richten. Je kan kiezen voor nieuwe kussens, kandelaren of poef, maar wat ook zorgt voor een hele nieuwe uitstraling in je huis is een mooi vloerkleed. Ik kwam deze prachtige vloerkleden op internet tegen, het zijn handgeweven vloerkleden met kleurrijke bloemenmotieven. Voor wie denkt dat dat niet in een modern interieur past, bewijzen deze foto’s het tegendeel. De kleden steken juist heel mooi af tegen een strakke inrichting.

Webwinkel rozenkelim.nl verkoopt deze prachtige authentieke kleden. Het zijn handgeweven kelims op een veelal donkere achtergrond met bloemen motieven. Alle kelims zijn uniek, er is nooit een tweede exemplaar! De voerkleden worden geïmporteerd uit Moldavië en het zwarte zee gebied. Naast de rozenkelims levert rozenkelim.nl ook kelim kussens, poefen en recoloured tapijten.

Wil je deze herfst of winter echt een mooi en origineel kleed, kijk dan eens op de website!

rozenkelim-2

rozenkelim-3