Tips voor je eigen welnessruimte in huis!

 

Kan jij ook zo genieten van een welness dag of weekend? Vooral in de herfst of winter is het heerlijk om in de sauna te vertoeven. Met onderstaande tips hoef je niet meer naar buiten voor een echt welness gevoel, maar creëer je dezelfde luxe in je eigen badkamer!

  • Een lekker ligbad in de badkamer is ideaal om je eigen wellnessruimte te creëren. Neem een stapel tijdschriften mee, zorg voor wat theelichtjes op de rand van het bad en neem er een lekker drankje bij.
  • Heb je geen bad dan kan je ook op een andere manier een rustgevend gevoel creëren. Dim het licht en steek een paar geurkaarsjes of -theelichtjes aan. Het geeft niet alleen een heerlijke geur, maar prikkelt ook je geest. Kaarslicht geeft een sfeervolle ambiance en het gevoel van romantiek en dat zorgt voor positieve gedachten.
  • Koop heerlijke welnessproducten voor onder de douche of in bad. Rituals heeft bijvoorbeeld een grote hammam productlijn, waarmee je je echt in een hammam waant.
  • Zorg voor grote, zachte handdoeken en badjassen. Heerlijk om lekker in weg te kruipen!
  • En tot slot als je thuis echt hét ultieme welnessgevoel wilt creëren, kan je natuurlijk ook je eigen sauna in de badkamer laten plaatsen 🙂