Inspiratie voor de slaapkamer!

Wanneer de dagen weer korter worden in het najaar en de winter is het heerlijk om weer wat langer in de slaapkamer te vertoeven. Tijd dus om aan de slag te gaan in je slaapkamer, zodat je van een mooie opgeknapte kamer kan genieten!

Ter inspiratie heb ik wat mooie slaapkamerplaatjes voor je verzameld. Zelf vind ik een neutrale slaapkamer met grijs- en wittinten het mooist, omdat je daarin lekker tot rust kan komen. Maar wat denk je van een zwarte muur in je slaapkamer? Het klinkt gewaagd, maar op onderstaand foto zie je hoe mooi en sfeervol het kan zijn. Een vleugje kleur toevoegen is natuurlijk ook altijd gezellig of wat vind je van die houten kastenwand op de onderste foto? Genoeg inspiratie om lekker aan de slag te kunnen!

Kijk hier voor meer slaapkamerinspiratie!