Foto op hout bij photogifts.nl

photogifts

Een foto afgedrukt op hout stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Nu mijn kleine mannetje een half jaar is geworden, vond ik het een leuk idee om een mooie foto van hem op hout af te laten drukken. Ik heb hem bij Photogifts.nl op vurenhout (40 bij 60 cm) in het zwart/wit mogen laten afdrukken en ik moet zeggen hij is erg mooi geworden! Ik heb hem nu nog even op de schouw in de woonkamer gezet, maar er zit ook een ophangsysteem bij zodat hij op de muur gehangen kan worden. Waarschijnlijk komt hij uiteindelijk in het trapgat te hangen.

Naast vurenhout kan je bij Photogifts.nl ook nog kiezen om hem op berkenplex, larikshout (gechikt voor buiten) of steigerhout af te drukken, genoeg keus dus. Ook is het mogelijk om een ander materiaal te kiezen zoals aluminium of plexiglas. Het werkt eenvoudig, je upload een foto en kiest vervolgens op welk materiaal je de foto wilt afdrukken. Je kan ook nog een effect kiezen, zoals zwart/wit of sepia en zelf de selectie van de foto bepalen, zodat alles erop staat wat jij erop wilt hebben.

Dit artikel heb ik geschreven naar aanleiding van een tip van een partner