Koken aan tafel: de Pizzarette

Pizzarette

De feestdagen zijn het moment bij uitstek om eens gezellig met vrienden en familie aan tafel te gaan zitten. Een ‘gewoon’ diner is dan meestal niet genoeg; er moet iets speciaals gegeten worden. Maar vaak ontstaat er alleen bij het denken aan het kerstdiner al stress. Wat gaan we eten? Hebben we wel genoeg ruimte aan tafel? Hoe zit het met de rotzooi? Je kunt natuurlijk zelf een bijzonder gerecht in elkaar knutselen, zoals een gevulde kalkoen, maar je kunt ook gezellig met z’n allen koken en tafelen tegelijk: koken áán tafel!

Lekker ergens mee bezig zijn terwijl je eet. Denk aan gourmetten, fonduen, mosselen eten, steengrillen, het zijn allemaal vormen van gezellig eten! Sinds een tijdje heeft dit ‘gezellige eten’ een nieuwe dimensie gekregen; namelijk door de… Pizzarette! Een fantastische Italiaanse pizza-oven voor op tafel met een echte terracotta koepel en stenen bakplaat, om zelf je eigen mini-pizza’s in te maken. Helemaal naar eigen idee, helemaal naar eigen smaak. En gewoon lekker thuis, pizza a la casa.

Ben je ook nieuwsgierig naar de Pizzarette? Op cookandco.nl vind je de pizzaoven voor 4, 6 of 8 personen, variërend in prijs van €49,95 tot €125,-.

Pizzarette 1

 

Pizzarette 8-persoons-HR 3