Koper koorts!

Zuiver - Koper - 3

Koper is dé kleur van het moment en dat is ook niet zo gek: met hun warme en luxe uitstraling zijn koperen producten mooi en sfeervol in ieder interieur. Koperen accessoires komen het best tot hun recht in een modern of strak interieur, maar ook als je je huis anders hebt ingericht, kan je met deze spannende kleur bijzondere accenten aanbrengen in je woning.

Combineer koperen meubels met hout of rvs voor een spectaculair effect: die koperen stoelen worden echte blikvangers! Of creëer een Oosterse sfeer door een koperen lamp en een paar kandelaars te combineren met aardetinten en natuurlijke materialen. Wanneer je bij je koperen accessoires vergrijsde pasteltinten gebruikt, dan zal je merken dat de pasteltinten warmer worden, terwijl het geheel toch rustig blijft. Met koper kan je gewoon alle kanten op!

Het is maar voor een paar ‘lucky few’ weggelegd dat zij hun hele huis ieder jaar een make-over kunnen geven. De rest van ons moet creatief zijn! Met de juiste accessoires kan je met weinig een groots effect creëeren, zeker wanneer je kiest voor koperen accessoires. Met vaasjes, waxinelichtjes, fotolijsten of schalen geeft je jouw interieur in een handomdraai een totaal nieuwe look.

Haal ook de warmte in huis, zeker nu de dagen weer korter en kouder zijn geworden! Hier vind je de leukste koperen accessoires!

HK Living - Koper - 4

 

Leitmotiv - Koper - 2

 

Leitmotiv - Koper - 1