Dekbedden trends!

Wanneer de temperaturen buiten dalen, is het dé tijd om het binnen gezellig en behaaglijk te maken. Niet alleen de woonkamer verdient dan weer alle aandacht, ook in de slaapkamer brengen we meer tijd door en die kan dus wel een opfrisbeurt gebruiken. Dat hoeft niet meteen heel groots aangepakt te worden, want met een nieuw dekbedovertrek breng je heel eenvoudig een andere sfeer in de slaapkamer. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Onderstaand staan een aantal trends voor je op een rijtje. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een goed boek om lekker mee onder de wol te kruipen!

Trend 1: Levensecht
Van een ondergesneeuwd boslandschap in het hoge noorden tot een bountystrand aan de andere kant van de wereld: er zijn genoeg mooie plekken op deze aardbol om over te dromen. Of ga jij toch liever naar ‘the city that never sleeps’? Levensechte digitale fotoprints op het dekbedovertrek zijn de trend! Bepaal zelf waar jouw reis naartoe gaat en waan je met deze levensechte fotoprints op jouw gekozen bestemming.

dekbedden-fonq

Trend 2: Grafisch tintje
Grafische dessins zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Zagen we deze prints voorheen vooral op kussens en andere woonaccessoires, dit jaar heeft het ook een plekje in de slaapkamer veroverd. Van stijlvolle zwart-wit prints tot vrolijke kleurrijke varianten: voor welke stijl je ook gaat, met een grafisch printje op het bed zit je dit seizoen helemaal goed!

dekbedden-fonq-2

Trend 3: Beestenboel
Dieren mogen weer in de slaapkamer. En nee dan hebben we het niet over de – iets wat foute – dierenprints, maar over levensechte afgebeelde dieren op het dekbedovertrek. Zwart-wit prints met dieren zijn daarbij erg populair en het sterke contrast zorgt voor een prachtig resultaat. Ook voor in de kinderkamer zijn dieren dé trend. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan een dierenvriendje in de slaapkamer?

dekbedden-fonq-3

Bekijk hier meer inspiratie voor deze drie dekbedovertrek-trends!