Vinoluxe luxueuze vinyltegels in huis

Vinoluxe luxueuze vinyltegels

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in huis? Dan zijn er een hoop keuzes te maken. Ga je voor hout, laminaat, vloerbedekking of bijvoorbeeld een gietvloer? Er zijn tal van mogelijkheden, maar heb je wel eens gedacht aan vinyl? Het is misschien niet het eerste product dat in je hoofd op komt. Toch is het één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. Voordeel is dat het goed isoleert en gemakkelijk schoon te maken is. Helemaal ideaal als je kinderen of huisdieren hebt.

Ook als je eigenlijk een houten vloer in je hoofd hebt, is een vloer van vinyl een goede optie. Tegenwoordig is er namelijk ontzettend veel keuze in dessins. Zo kan je een vinyl vloer kopen die eruit ziet als natuurlijk hout. Als je voor een luxe versie gaat, kan je kijken naar de vinoluxe luxueuze vinyl tegel collectie. Ze zijn net zo mooi als echt hout en net zo makkelijk te leggen als laminaat.

Vinoluxe luxueuze vinyltegels hebben een hoop voordelen:

  • ze zijn net zo duurzaam als het sterkste vinyl
  • vinoluxe past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan
  • het geeft een goede akoestische demping
  • vinoluxe luxueuze vinyltegels zijn waterafstotend
  • het is geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling
  • de vinyltegels hebben een antisliplaag
  • het is gemakkelijk schoon te houden

Vinoluxe luxueuze vinyltegels zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenen vloeren. De tegels zijn in een groot aanbod kleuren en patronen beschikbaar, zodat er voor ieder interieur een geschikt design is.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden, dan kan je een gratis vloerstaal bestellen. Je kan maximaal vier gratis vloerstalen bestellen, zo kan je rustig thuis een nieuwe vloer kiezen. Ik ben benieuwd welke vloer je kiest!

carpetright-vinyl

Dit artikel is geschreven n.a.v. een tip van een partner.