Persoonlijke kersthangers voor in de boom

foto-17

Waarschijnlijk ben je al druk bezig met het versieren van je kerstboom en zijn de kerstballen al van zolder gehaald. Wil je dit jaar nog iets nieuws in je kerstboom erbij hangen, dan zijn gepersonaliseerde kersthangers erg leuk! Je kan de kersthangers voorzien van jouw eigen foto, logo en/of tekst, super origineel.

Ik mocht van yoursurprise.nl een set unieke kersthangers maken. Aangezien het de eerste kerst van mijn zoontje is, heb ik voor hem kersthangers met zijn eigen foto gemaakt en daarbij de tekst ‘kerst 2014′. Leuk is om elk jaar een kersthanger met foto te maken, zodat na een aantal jaar de kerstboom volhangt met hangers met foto’s en jaartallen erop. Zo maak je een hele persoonlijke kerstboom.

Je kan een keuze maken uit verschillende leuke vormen. Vervolgens upload je een foto of logo en plaatst er eventueel nog een kerstwens of naam bij. Jouw persoonlijke ontwerp wordt dubbelzijdig op de aluminium kersthangers aangebracht. Maak van jouw kerstboom ook een persoonlijke blikvanger! Bestel ze vandaag voor 16.00 uur en je hebt ze morgen in huis.