Unieke en persoonlijke meubels

Meubel Rene Alink

Fotograaf en meubelmaker René Alink heeft een uniek procedé ontwikkeld, waarmee hij bestaande of zelfontworpen meubels combineert met alle mogelijke vormen van papier, zoals persoonlijke foto’s, ansichtkaarten, artikelen, tijdschriftillustraties of bestektekeningen. Dit levert unieke, persoonlijke meubelstukken op, die herkenning oproepen en een verhaal of thema vertellen.

Beschermlaag epoxyhars

Elk meubelstuk is in uitvoering uniek door het gekozen verhaal of thema aan de hand van het papier, dat handmatig in stroken of andere vormen op meubelstukken wordt aangebracht. Met epoxyhars wordt een beschermlaag over het verwerkte papier aangebracht. Een gespoten hoogglans laag PU lak zorgt voor de definitieve afwerking.

Meubels die een verhaal vertellen

De meubels van Alink vertellen door de combinatie van papier en hout een verhaal. Het verhaal van de opdrachtgever. Of het nu een persoonlijk verhaal is of het thema van een bedrijf: elk verhaal of thema kan worden vormgeven en op meerdere, identieke, meubels worden uitgewerkt. Thema`s lenen zich bij uitstek voor deze meubels voor woning, bedrijf, praktijk of horecaonderneming. Voor binnen of buiten.

Voor meer informatie: www.renealink.com

tafel Rene Alink