24Kitchen: samen koken, samen genieten!

Rudolphs bakery

Het perfecte hakblok, een pot waarin je verse kruiden echt fris blijven, een marmeren plaat om deeg op te kneden, of een handige pollepelhouder om op je pan te bevestigen…  Kookliefhebbers zijn altijd op zoek naar de beste keukenspullen. Speciaal voor de enthousiastelingen in de keuken heeft 24Kitchen nu een lijn met kook- en bakartikelen ontwikkeld.

‘Rudolph’s Bakery

Onder de naam ‘Rudolph’s Bakery vind je een uitgebreide lijn met bakspullen, uitgekozen door Meesterpatissier Rudolph van Veen himself. Met deze spulletjes tover je je eigen keuken om tot een ware bakkerij. Wat je ook wil maken… Oogstrelende lekkernijen, ambachtelijke taarten of ovenvers brood, je kunt het al bijna ruiken! Bij het ontwikkelen is er rekening gehouden met twee belangrijke punten: functionaliteit en kwaliteit. Daarom zijn de artikelen ontwikkeld in samenwerking met de 24Kitchen-chefs, en worden ze ook gebruikt in de kookprogramma’s op de digitale zender.

Rudolph’s eigen favoriete product is de ronde, golvende cakeschaal. In zijn programma Rudolph’s Bakery vertelt de patissier bijna dagelijks hoe leuk hij het vindt om mensen een mooi gepresenteerde taart cadeau te doen bij een feestelijke gebeurtenis. Zelf struint hij daarom wekelijks rommelmarkten en braderieën af voor leuke cakeschalen en plateaus. Van het golvende model zijn ook ramekins, ovenschalen, gebaksborden en ovenschalen verkrijgbaar, zodat je niet alleen een leuke scheptaart cadeau kunt doen maar ook eens een lekkere quiche of een cakeje.

24Kitchen producten

Naast de lijn met Rudolph’s Bakery producten  is er ook een lijn met 24Kitchen producten, waarbij alles draait om lekker en vers eten. De kookzender wil met deze artikelen mensen inspireren en de keuken in krijgen. Dit proberen ze niet alleen met kookboeken van de bekende tv-koks, maar daarnaast ook met handige kookspulletjes. Denk hierbij aan kookattributen zoals een pollepelhouder, een vijzel en fijne pannen maar ook aan producten die mooi staan in de keuken zoals een houten veilingkistje voor kruiden, een mooie snijplank on een houten messenblok met magnetische messen. Waar je ook naar op zoek bent, 24Kitchen heeft alles in huis om samen te koken én samen te genieten.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de producten? Bekijk dan het aanbod Rudolph´s Bakery en 24Kitchen.