Vintage vloerkleden van Rozenkelim.nl

vintage vloerkleden rozenkelim 2

Tegenwoordig zijn vintage vloerkleden helemaal hip! Ben je op zoek naar een mooi vintage vloerkleed? Neem dan eens een kijkje op rozenkelim.nl.

Vintage vloerkleden

Rozenkelim.nl verkoopt kleden uit Turkije en Iran, die tussen de 30 en 80 jaar oud zijn. De kleden worden vanuit heel Turkije en Iran verzameld. Vervolgens worden ze met de hand bewerkt voor een nieuw, tweede leven. Nadat de vloerkleden een heel proces ondergaan zijn, passen ze uiteindelijk prachtig in de westerse interieurs.

Unieke vloerkleden op maat gemaakt

Het proces van het ontkleuren en inverven is essentieel en zorgt ervoor dat de vintage vloerkleden in vele interieurs passen. Zowel in de klassieke als in de moderne inrichting zorgen deze kleden voor een bijzondere toevoeging. Wat deze voerkleden heel speciaal maakt is dat alle kleden een eigen geschiedenis hebben en dat alle kleden worden bewerkt tot unieke kunstwerken. De kracht van de kleden is de versleten look. Door het scheren van de hoge pool krijgen de vloerkleden deze unieke look. Dit terwijl de kleden alles behalve versleten zijn.

Destroyed interior of an industrial building

Vintage vloerkleed 2

Vintage vloerkleed 3

Please like & share: