Interieurtrend: persoonlijke look met tekst op hout!

muurmode.nl tekst op hout

Teksten op hout zijn een leuke interieurtrend waarmee een persoonlijke touch aan de kamer gegeven wordt. Bij deze unieke decoratie wordt een eigen tekst op houten planken gedrukt. Een houten bord bestaat uit losse planken die aan elkaar gezet worden. De afbeelding of tekst wordt direct op het hout geprint, waardoor het eindresultaat een stijlvolle natuurlijke uitstraling heeft. Muurmode.nl voorspelt dat de tendens van personalisatie van je interieur ook in 2015 populair blijft.

Tekst op hout

Natuurlijk zijn er standaard ontwerp van teksten op hout om uit te kiezen. Maar het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Zo wordt er een geheel gepersonaliseerd houten bord ontworpen dat perfect in de kamer past. Muurmode.nl biedt een handige ontwerptool waarmee iedereen makkelijk een professioneel design kan maken, zonder dat enige kennis van vormgeving nodig is. Het soort hout, de positie van de planken, de tekst, de kleur van de tekst, het kan allemaal zelf gekozen worden. Er kan ook een foto bij de tekst gedrukt worden. Voor wie zelf geen eigen foto heeft om te gebruiken, kan er bij Muurmode.nl een foto van een professionele fotograaf uitgezocht worden via een foto gallerie om als achtergrond bij de tekst te gebruiken.