3x leuke kinderkapstok

Ken je dat, kleding die overal in de kinderkamer verspreid ligt of jasjes die door de hele hal slingeren? Tegenwoordig heb je hele leuke kinderkapstokjes. Je kan ze in de hal hangen, zodat je kinderen zelf hun jas kunnen ophangen. Erg handig, want kinderen vinden het leuk om te doen en jij hebt een opgeruimde hal.

Onderstaande kapstokken misstaan ook zeker niet in een kinderkamer. Een leuke kapstok in de kinderkamer, zorgt meteen voor mooie wanddecoratie. Verf bijvoorbeeld een muur in een mooie pasteltint en hang er een witte kapstok aan op. Of hang juist een vrolijk gekleurde kapstok op aan een witte muur. Blijf je liever wat neutraler, dan combineert grijs natuurlijk ook altijd mooi met een witte muur.

leuke-kinderkapstok-1

Otto.nl, Home Affaire – 29,99 euro

leuke-kinderkapstok-2

vtwonen.nl, Jip o Deer kapstok – 24,95 euro

leuke-kinderkapstok-3

dreumesenzo.nl, kinderkapstok Woodland – 27,95 euro