Stoer haardhoutrek

Haardhoutrek

Waarschijnlijk knappert in vele huizen de open haard alweer volop. Ik vind een open haard heel sfeervol en gezellig. Niet alleen het haardvuur zelf, maar wat ik ook gezellig vind staan is het hout wat naast de haard ligt om erin te gooien. Je ziet het vaak in manden liggen of in een gestuct vak bij de open haard. Als dat voor jou geen opties zijn, kijk dan eens naar dit haardhoutrek Woodstack dat ik op internet tegen kwam.

Het haardhoutrek Woodstack is van Daddy’s Brand en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kan enkelvoudig gebruikt worden, aan elkaar geschakeld, horizontaal- of verticaal. Je kan hem tegen de muur vastgeschroeven of losstaand gebruiken. Leuk is dat je je houtopslag zo groot kan maken als jezelf wilt en je kan hem zowel binnen als buiten gebruiken. Buiten zal Woodstack stoer gaan roesten.

Haardhoutrek 2

Haardhoutrek 3

Please like & share: