Danie Bles maakt speciale selectie voor Westwing

Westwing Danie Bles

De celebrity styliste Danie Bles, bekend van het fashionmerk ByDanie en het kleden van bekende Nederlandse vrouwen is aan de slag gegaan met interieur specialist Westwing. Westwing mocht exclusief binnenkijken in het stylish huis van Danie in het sjieke Amsterdam Oud-Zuid en in de speciale sale voor Westwing is het nu voor iedereen mogelijk om een zelfde Boho deLuxe sfeer thuis te creëren.

Let op: het is een exclusief aanbod van vier dagen op www.westwing.nl, de sale gaat morgen live (dinsdag 29 januari aanstaande) en loopt tot en met 1 februari.

Mix&Match: fameuze celebstyle nu gemakkelijk thuis

Danie is de meest beroemde mode- en celebrity stylist van ons land: ze kleedt een aantal van de bekendste gezichten van Nederland. Ze begon als een fashion stylist voor tijdschriften en beroemdheden. Na enkele jaren kwam haar eigen fashionlabel: ByDanie. Hierin komt de bekende handtekening van Danie duidelijk naar voren, de inmiddels zeer bekende ‘Mix&Match’. Deze Mix&Match style is ook terug te vinden in de speciale Boho deLuxe selectie die Danie hoogstpersoonlijk voor Westwing heeft gemaakt. De sale bevat kleine kleurrijke items tot gewaagde interieur eye-catchers. Uiteraard altijd met een sterke korting. Waan je een celeb en laat Danie jouw interieur stylen zoals zij dat bij de meest bekende stijlvolle Hollandse vrouwen doet.

Westwing is in 2012 gestart en heeft inmiddels meer dan 19 miljoen members wereldwijd. Westwing biedt woonaccessoires en meubels van Nederlandse en internationale labels met kortingen tot 70%. Vorig jaar lanceerde Westwing de eerste mobiele app voor het shoppen van interieurproducten in Nederland. Westwing werkt samen met meer dan 150 Nederlandse merken en is winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs Wonen.

Westwing Danie Bles 2