Vloerkleed Kisses past in elk interieur!

Kisses Vloerkleed 1

Vloerkleed Kisses is gemaakt van wolvilt, met aan de rand uitsparingen waarin een x-je als puzzelstukje past. Deze x-jes kunnen in verschillende kleuren gekocht worden, waardoor het vloerkleed in elk interieur past. Wolvilt is van nature vocht- en vuilafstotend en het materiaal is aan twee zijdes identiek. Daardoor heeft Kisses een lange levensduur en is het super geschikt als vloerkleed.

Het vloerkleed is verkrijgbaar in 15 formaten: 3 rond en 12 rechthoekig. Van 100×100 tot 180x400cm is er een geschikte maat voor iedere ruimte waar je Kisses wilt toepassen. Kisses wordt computergestuurd gesneden, waardoor het x-je als puzzelstuk perfect in de uitsparing past. Door een dikte van 5mm liggen ze er zo strak in dat ze zelfs blijven zitten als je er met de stofzuiger overheen gaat. Door het x-je van accentkleur te wisselen, kun je het interieur ieder seizoen een andere uitstraling geven. Je hebt keuze uit tien kleuren voor het x-je en twee grijstinten voor een stijlvolle basis.

Herhaling van vorm en kleur zorgt voor eenheid in het interieur. Kies Kisses met x-jes en laat de accentkleur terugkomen in andere elementen in de ruimte. Een vloerkleed verbindt elementen in de ruimte. Voor iedere plek is een geschikte vorm en afmeting. Vind je het lastig te bepalen welke toepassing voor jou het beste is?

Lees hieronder de tips van de ontwerpster:

Zoek je een zachte, luchtige uitstraling? 
Ga voor een ronde vorm zonder accentkleur. Dan zie je de vloer door de uitgesneden x-jes.

Heeft een grote ruimte aankleding nodig? 
Kies een bijzonder formaat en opvallend kleuraccent. Zo maak je een echt statement.

Wil je de ruimte groter laten lijken? 
Kies een licht interieur met weinig contrast. Kisses in lichtgrijs als basis en een zachte tint als accent.

Hou je van kleur? 
Ga voor contrast. Combineer verschillende kleuren in je interieur en laat de kleur terugkomen in de x-jes van het kleed Kisses.

Kom je er zelf niet uit? 
Stuur een foto van de ruimte waar je Kisses wilt toepassen naar info@evelienlulofs.nl, dan geef ik je vrijblijvend advies.

Om te laten zien dat het vloerkleed bij elk interieur past, onderstaand wat moodboards van verschillende woonstijlen:

Kisses Vloerkleed 2

Kisses Vloerkleed 3

Kisses vloerkleed 4