Restyle de kinderkamer

wieg-en-ledikant-dekens-van-organic-label-studio-blomm-1

Met een paar artikelen een compleet nieuwe look creëren voor de kinderkamer? GrachtenPracht maakt het je wel heel gemakkelijk. Een set mooie muurstickers, een zachte babydeken van ecologisch wolvilt of een te gekke poster van Bora en de kinderkamer ziet er weer heel anders uit! GrachtenPracht heeft de leukste items geselecteerd voor een mooie kinderkamer. Een heerlijke webshop om op je gemak rond te struinen, inspiratie op te doen en je kleintje te verrassen met een nieuw paleisje!

De kinderkamer inrichten
Van vriendelijke robotjes op vliesbehang van Studio Ditte tot toffe muurstickers met giraffe, uiltjes of tractor van Blafre. GrachtenPracht heeft een zeer uitgebreid assortiment waarmee je in een handomdraai de kinderkamer opleukt! Van kleurrijke rollen behang tot stoere posters en van originele confetti slingers tot kleurrijke postkaarten van BL-IJ: leuk om te versturen, maar nóg leuker om in te lijsten. En wat te denken van de papieren vogelhuisjes van Studio Ditte? Om verliefd op te worden, zo leuk! Maak een slinger, decoreer je tafel of gebruik ze als traktatie. Ook leuk om op te sturen als cadeautje.

Feest!
Iets te vieren? Met de feestitems van GrachtenPracht is ieder partijtje vooraf al geslaagd. De webshop heeft de leukste uitnodigingen, het mooiste cadeaupapier en de meest feestelijke versieringen verzameld. Van uitnodigingen in de vorm van hoedjes van papier tot fluffy papieren bollen en meterslange confettislingers. Ook de Word-banners van A Little Lovely Company zijn een geweldige gadget. Stel zelf een pakkende tekst samen door middel van deze letters, cijfers en symbolen en iedereen is op de hoogte van jouw boodschap. Handig om te gebruiken tijdens een feestje, een geboorteaankondiging of als versiering in huis. De mogelijkheden zijn oneindig, want je kunt de symbolen en letters iedere keer opnieuw gebruiken. Maak er een feestje van!

ledikant-en-wieg-dekens-van-organic-label-studio-blomm

wieg-en-ledikant-dekens-van-organic-label-studio-blomm