‘Houten krukje’ van Dutch Design

Dutch Design houten krukje

Op zoek naar een origineel krukje, bijzettafeltje of nachtkastje? Kijk dan eens naar de kartonnen exemplaren van Dutch Design Brand. Of je nou gaat voor sloophout, beton, een boomstam of een koeienvacht de Dutch Design Chair heeft voor ieder wat wils. De nieuwste kruk, de Woodstack, ziet er uit als een houten krukje. Op het oog vol splinters, maar volstrekt ongevaarlijk!

Opvouwbaar en kan 200 kilo gewicht dragen

De Woodstack is basic en past in ieder huishouden. En heb je het krukje om wat voor reden dan ook even niet meer nodig, dan vouw je het zo weer in elkaar, om het op een later tijdstip weer tevoorschijn te toveren. De krukjes doen het geweldig in woon- en slaapkamers, maar ook heel wat kinderkamers zijn inmiddels opgeleukt met de diverse originele uitvoeringen.  Alle krukjes worden in Nederland geproduceerd, zijn recyclebaar en kunnen maar liefst 200 kilo aan gewicht dragen. De verkoopprijs van deze Dutch Design Chair bedraagt €19,95.

Dutch Design houten krukje -1

Dutch Design houten krukje 2