Le Creuset opent winkel in Den Haag

LeCreuset_winkel-1

Morgen, zaterdag 7 februari, opent Le Creuset een signature shop in Den Haag. In navolging van het succes van de Amsterdamse winkel, wordt nu aan de Haagse Hoogstraat een eigen merkwinkel gestart. Le Creuset, bekend van het geëmailleerde gietijzeren kookgerei, beoogt met haar winkels een totaal belevenis van het merk neer te zetten. Het gehele assortiment is verkrijgbaar inclusief de producten van Screwpull die sinds 1979 onder het concern vallen.

Sinds 1925 produceert Le Creuset geëmailleerd gietijzeren kookgerei van een uitzonderlijke kwaliteit. De productie vindt nog steeds plaats op de oorspronkelijke plek in de fabriek in Picardië. Naast gietijzer bestaat het assortiment uit vele andere materialen, zoals aardewerk, gegoten aluminium en siliconen. Le Creuset en Screwpull worden momenteel in diverse speciaalzaken in Nederland verkocht. Eerder opende het concern winkels in Amsterdam, Parijs, London en Barcelona.

LeCreuset_Winkel-2