Lente in je slaapkamer

Het is altijd leuk om je slaapkamer een nieuwe twist te geven. Dit kan door rigoureuze ingrepen, maar ook door subtiele veranderingen. Welke veranderingen je de komende lente kunt doorvoeren laat ik aan de hand van enkele voorbeelden zien.

Dé lente kleuren van 2015

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven krijgen we de komende week temperaturen rond de 10 graden en een zonnetje. Dat betekent dat de kou weg is en de winter weer langzaam plaats maakt voor de lente. Een mooi moment om de slaapkamer een lente-twist te geven. Deze lente zijn volgens Pantone de kleuren minimalistisch, warm, subtiel en natuurlijk. Kleuren de je gaat zien zijn onder andere ‘Tangerine’, ‘Custard’ en ‘Lucite Green’.

Pantone kleuren lente 2015

Snelle veranderingen in je slaapkamer

Je kan je slaapkamer al met kleine veranderingen een compleet nieuw aanzicht geven. Wat dacht je van één muur of, zoals in het voorbeeld hieronder, een kast schilderen in een frisse kleur als ‘Aquamarijn’ of ‘Lucite Green’. Hierdoor geef je de slaapkamer een verfrissende look met weinig middelen.

Wil je je slaapkamer een lentegevoel geven, maar liever wat subtieler, gebruik dan de kleur ‘Glacier Grey’ in de slaapkamer. Verf een muur of decoreer met kaarsen en kussens in die kleur. Houd je juist van kleur, dan zorgen de kleuren ‘Marsala’ en ‘Scuba Blue’ juist voor een echte eyecatcher op je slaapkamer.

Het juiste matras voor een goede nachtrust

Wil je ook je nachtrust lente-proof maken dan mag een goed matras niet ontbreken. Omdat je bijna een derde van je leven op een matras doorbrengt is het van belang om te kijken welk matras het beste bij je past. Daar kom je alleen achter door te gaan proefslapen. Het drukverlagende matras van Energy+ biedt deze mogelijkheid. Door een combinatie van hoogwaardig traagschuim met pocketvering kun je genieten van een ontspannen en goede nachtrust. De drukverlagende werking zorgt voor een goede doorbloeding en ontlast de gewrichten. Daarnaast is hij behaaglijk warm in de winter en verkoelend in de zomer. Het perfecte matras voor de lente. Gun je jezelf ook een goede nachtrust?

Bron afbeeldingen: aboutimage.nl

Dit is een gastartikel van een partner.